Miért válasszunk éppen molitán habmatracot?

Egy új matrac kiválasztásakor az emberek gyakran csak a pénzügyi szempontok alapján döntenek. Azonban egy minőségi matrac a mai világban befektetés az egészségünkbe. Másodkézből vásárolt használt és kifeküdt matracot egyáltalán nem érdemes venni. Létezik ugyanis egy elérhető alternatívája is a kókusz vagy a táskarugós matracoknak, amely tökéletes kényelmet és egészséges alvást garantál.

 

molitanovematrace

Molitán matracok

Hab, molitán vagy poliuretán hab matrac. Több megnevezés is létezik ugyanarra vagy gyakran nagyon hasonló termékre. A modern hab matracok, amelyeket kínálatunkban is megtalálsz minőségi és strapabíró habból készülnek, amelyek nem deformálódnak és jól megtartják a formájukat. Megfelelő alátámasztást és kényelmet biztosítanak az egész éjszaka folyamán és biztosítják az egészséges alvást. Különösen közkedveltek a memóriahabos, a HR hideghab vagy a biohab matracok.

A matracok igen kedvező ára

A hab matracok az olcsóbb, megfizethető árú matracok közé tartoznak, melynek köszönhetően igen népszerűek a vásárlók körében. Az emberek gyakran választják őket nyaralókba vagy kollégiumokba, ahol az ember minőségi matracon szeretne aludni, amely elérhető áron kapható. A minőségi habszivacs matracok már pár tízezer Forintos áron is beszerezhetőek.

Alacsony súly

A hab matracok alacsony súlya is igazán praktikus és nagy előny. A kókuszréteggel rendelkező minőségi matracok például igazán nehezek, és nem lehet őket félbehajtani, mert megtörhet a kókusz réteg. A velük való manipuláció is nehezebb, például az ágy áthúzásakor történő forgatásuk igazán erőt próbáló feladat lehet. Ellenben a habszivacs matracokkal, amelyeket egyszerűen, akár egy kézzel is fel lehet emelni.

Könnyen tárolható és áthelyezhető

A molitán hab matracokat gyakran összetekerve és vákuumcsomagolva szállítják, amely így egyes esetekben nem nagyobb egy átlagos párnánál. A költözéskor így nem kell egy külön nagy autót bérelni csak a matracoknak. Vendégek érkezésekor is tökéletes, mert mikor nincs használatban kényelmesen tárolhatja a szekrényben, anélkül, hogy sok helyet foglalna.

A molitán matracok remek megoldást jelentenek

 A habmatracok nagyon jó kombinációját jelentik a minőségi kényelemnek és az elérhető árnak. Még a legolcsóbb új habmatrac is a kínálatunkból sokkal nagyobb kényelmet és egészséges alvást biztosít, mintha egy régi vagy használtan vásárolt matracon aludnál, esetleg egy széthúzható kanapén.